Kohtume lauas!

Eriti pikad friikartulid peekoni ja lõhega

Serveeritakse:
8 isikule
Valmistamise aeg:
30 min.

Retsepti selgitus

Koostisosad
1 pakend AVIKO "Super Long” friikartuleid
200 g suitsulõhe
300 g suitsupekki
murulauku
½ kimpu tilli
Valmistamine:

Valmistage friikartuleid pakendil oleva juhise kohaselt

Lõigake suitsupekk viiludeks ja praadige pannil. Laotage suitsulõhe viiludele friikartulid ja pekiviilud, puistake üle tilliga. Keerake lõheviilud rulli. Siduge rullid keskosas murulauguga.

Mamma Mia! Mamma friikad!

Naturaalne maitse! Koorega! Nagu "kodus tehtud"! Need on Mama friikad - uus Aviko toode.
Kliki ja avasta rohkem!

Mis uut?

Aviko ajalugu...

Kuidas me viimaste aastate jooksul muutunud oleme...

50 aastat Avikot!

2012.aastal tähistasime imetlust väärt 50 aastat ettevõtlustegevuses, hiiglaslike uudislahenduste ja investeeringute poole sajandi raames. Ettevõte on arenenud, alates 1962. aastast, väikesest koopearatiivist, kus töötas 32 põllumeest, arenedes Euroopa liidriks, üheks neljast kõige suuremast kartuli ümbeertöötlejast kogu maailmas.