Kohtume lauas!

Original friikartulid suitsu-kalkunirinna kastmega

Serveeritakse:
6 isikule
Valmistamise aeg:
25 min.

Retsepti selgitus

Koostisosad
1500 g pakend Aviko Orginal friikartuleid
300 g suitsu-kalkunirinda
"100 g kurki, 100 g marineeritud šampinjone, 100 g värsket paprikat, 100 g magusat konservmaisi "
½ kimpu tilli, peenkshakitult
300 ml hapukoort 30% rasvasisaldusega
2 supilusikatäit majoneesi
soola ja pipart, mahl ühest sidrunist
Valmistamine:

Valmistage friikartuleid pakendil oleva juhise kohaselt

Eemaldage nahk kalkunirinnalt, liha lõigake väikesteks tükkideks ja segage korralikult läbi. Tükeldage salatikurk, šampinjonid ja paprika ning segage need kalkunirinnaga. Lisage magus mais. Eraldi nõus segage hapukoor, majonees, sidrunimahl ja till. Kõik koostisosad valage üle kastmega ja segage korralikult kuni ühtlase massi moodustumiseni. Lisage soola ja pipart maitse järgi.

Mamma Mia! Mamma friikad!

Naturaalne maitse! Koorega! Nagu "kodus tehtud"! Need on Mama friikad - uus Aviko toode.
Kliki ja avasta rohkem!

Mis uut?

Aviko ajalugu...

Kuidas me viimaste aastate jooksul muutunud oleme...

50 aastat Avikot!

2012.aastal tähistasime imetlust väärt 50 aastat ettevõtlustegevuses, hiiglaslike uudislahenduste ja investeeringute poole sajandi raames. Ettevõte on arenenud, alates 1962. aastast, väikesest koopearatiivist, kus töötas 32 põllumeest, arenedes Euroopa liidriks, üheks neljast kõige suuremast kartuli ümbeertöötlejast kogu maailmas.