Kohtume lauas!

Šiškebab "Pati Parts" kartulilõikudest piparmündikastmega

Serveeritakse:
4 isikule
Valmistamise aeg:
20 min.

Retsepti selgitus

Koostisosad
1 pakend AVIKO "Pati Parts" kartulilõike
1 keskmine baklažaan, 2 sibulat, 2 punast paprikat
16 šampinjoni
250 g fetajuustu
Lisaks läheb vaja
Piparmündikaste: 150 ml naturaalset jogurtit, ½ tassi peenestatud piparmünti, 1 supilusikatäis oliiviõli, 1 küüslauguküüs, soola ja pipart.
Peale selle on teile vajalikud Kebab grillivardad.
Valmistamine:

Valmistage kartulilõigud pakendil oleva juhise kohaselt

Puistake baklažaanid soolaga üle ja jätke pooleks tunniks. Koorige sibulad ja lõigake neljaks. Lisage puhastatud ja viilutatud paprika. Tükeldage šampinjonid neljaks ja viilutage fetajuust. Baklažaanid loputage liigsest soolast.

Lükkige baklažaanid, eelküpsetatud "Pati Parts" kartulilõigud, sibulaveerandid, paprikatükid koos fetajuustuga ja oliividega grillivardaisse. Piserdage neile oliiviõli. Laotage alumiiniumfoolium ahjurestidele. Kuumutage ahi kuni ca150 ° C grillimisrežiimis (juhul, kui ahjus on selline funktsioon). Grillige või küpsetage 5-10 min.

Samal ajal valmistage piparmündikaste. Segage aeglaselt oliiviõli jogurtiga. Suruge küüslauguküüned läbi küüslaugupressi ja lisage kastmele. Lõpuks puistake üle peenestatud piparmündilehtedega. Lisage soola ja pipart. Serveerige eraldi nõus.

Mamma Mia! Mamma friikad!

Naturaalne maitse! Koorega! Nagu "kodus tehtud"! Need on Mama friikad - uus Aviko toode.
Kliki ja avasta rohkem!

Mis uut?

Aviko ajalugu...

Kuidas me viimaste aastate jooksul muutunud oleme...

50 aastat Avikot!

2012.aastal tähistasime imetlust väärt 50 aastat ettevõtlustegevuses, hiiglaslike uudislahenduste ja investeeringute poole sajandi raames. Ettevõte on arenenud, alates 1962. aastast, väikesest koopearatiivist, kus töötas 32 põllumeest, arenedes Euroopa liidriks, üheks neljast kõige suuremast kartuli ümbeertöötlejast kogu maailmas.