Kohtume lauas!

"Fondüü" Zig Zag friikartulid kastmetega: juustu-, küüslaugukastmega, fetajuustuga ja karriga

Serveeritakse:
4 isikule
Valmistamise aeg:
30 min.

Retsepti selgitus

Koostisosad
750 g Aviko ‘Zig Zag’ French fries
Lisaks läheb vaja
Juustukaste: 100 ml hapukoort 30% rasvasisaldusega, 6 portsjonit sulatatud juustu segatakse koorega, lisatakse valge pipar, 20 ml kuiva valget veini
Küüslaugukaste fetajuustuga: 270 g fetajuustu, 2 küüslauguküünt, 100 ml hapukoort 18% rasvasisaldusega, mahl 1/3 sidrunist
Karrikaste: 100 ml majoneesi, 30 ml hapukoort, 100 g riivitud kollast juustu, 1/2 väikest sibulat (väikeste kuubikutena), sool, valge pipar, karri, 1/3 peenekshakitud peterselli
Valmistamine:

Valmistage ZIG ZAG friikartuleid pakendil oleva juhise kohaselt

Juustukaste:
Segage kõik koostisosad kokku väikeses potis ja kuumutage madalal temperatuuril, kuni juust sulab ja segu omandab kastme konsistentsi. Kastet serveerige kuumalt.

Küüslaugukaste fetajuustuga:
Küüslaugud hakitakse peeneks või surutakse läbi küüslaugupressi ja segataksse kokku teiste koostisosadega, et saavutada kastme soovitav konsistents. Kastet serveerida kuumalt.

Karrikaste:
Segage kokku kõik koostisosad (välja arvatud petersell), ja lisage maitseaineid maitse järgi. Lõpuks puistake üle peterselliga.

Mamma Mia! Mamma friikad!

Naturaalne maitse! Koorega! Nagu "kodus tehtud"! Need on Mama friikad - uus Aviko toode.
Kliki ja avasta rohkem!

Mis uut?

Aviko ajalugu...

Kuidas me viimaste aastate jooksul muutunud oleme...

50 aastat Avikot!

2012.aastal tähistasime imetlust väärt 50 aastat ettevõtlustegevuses, hiiglaslike uudislahenduste ja investeeringute poole sajandi raames. Ettevõte on arenenud, alates 1962. aastast, väikesest koopearatiivist, kus töötas 32 põllumeest, arenedes Euroopa liidriks, üheks neljast kõige suuremast kartuli ümbeertöötlejast kogu maailmas.