Kohtume lauas!

Kartulipallid spinatisalatiga

Serveeritakse:
3 isikule
Valmistamise aeg:
20 min.

Retsepti selgitus

Koostisosad
1 pakend Aviko Kartulipalle
300 g värsket spinatit, 100 g šampinjone, 2 šalottsibulat või 1 sibul
2 supilusikatäit peenestatud mandleid
6 peekoniviilu
1 teelusikatäit sinepit, 1 supilusikatäis mett ja 1 teelusikatäit suhkrut, 1 supilusikatäis veiniäädikat, sidrun
Valmistamine:

Valmistage kartulipallid pakendil oleva juhise kohaselt

Peske ja nõrutage spinatid. Rebige spinatid tükkideks. Lõigake šampinjonid paksude viiludena. Hakkige peeneks šalottsibulad või sibulad. Lõigake peekoniribad ja hautage pannil. Segage kokku salatinõus spinat, mandlid, šampinjonid, sibulad, ja peekon. Valmistage kaste eraldi nõus: segage sinep meega, äädika ja poole sidruni mahlaga. Valage salat kastmega üle. Kaunistuseks kasutage ülejäänud sidruniviile. Serveerige küpsetatud kartulipallidega.

Mamma Mia! Mamma friikad!

Naturaalne maitse! Koorega! Nagu "kodus tehtud"! Need on Mama friikad - uus Aviko toode.
Kliki ja avasta rohkem!

Mis uut?

Aviko ajalugu...

Kuidas me viimaste aastate jooksul muutunud oleme...

50 aastat Avikot!

2012.aastal tähistasime imetlust väärt 50 aastat ettevõtlustegevuses, hiiglaslike uudislahenduste ja investeeringute poole sajandi raames. Ettevõte on arenenud, alates 1962. aastast, väikesest koopearatiivist, kus töötas 32 põllumeest, arenedes Euroopa liidriks, üheks neljast kõige suuremast kartuli ümbeertöötlejast kogu maailmas.