Kohtume lauas!

Kartulilõigud porrulauguga, šampinjonidega ja maitseürtidega

Serveeritakse:
4 isikule
Valmistamise aeg:
35 min.

Retsepti selgitus

Koostisosad
1 pakend AVIKO "Pati Parts" kartulilõike
200 g suitsupekki
200 g šampinjone
2 porrulauku (ainult valge osa), 1 kimp peterselli, sool, pipar ja Provence’i ürdid
80 ml hapukoort 30% rasvasisaldusega
100 g võid
Valmistamine:

Valmistage kartulilõigud pakendil oleva juhise kohaselt

Lõigake suitsupekk ribadeks, praadige pannil. Lõigake porrulauk ca 0,5 cm paksuselt, hautage võis, puistake üle soola ja pipraga ning valageüle vähese koguse hapukoorega. Hautada pannil ca 8-10 min. Lisada peekon ja poolitatud šampinjonid ja hautada koos ca 6 min.

Hakkige peeneks petersellid. Hautisele lisage kartulilõigud ja ülejäänud koostisosad. Lõpuks puistake üle Provence’i ürtidega.

Mamma Mia! Mamma friikad!

Naturaalne maitse! Koorega! Nagu "kodus tehtud"! Need on Mama friikad - uus Aviko toode.
Kliki ja avasta rohkem!

Mis uut?

Aviko ajalugu...

Kuidas me viimaste aastate jooksul muutunud oleme...

50 aastat Avikot!

2012.aastal tähistasime imetlust väärt 50 aastat ettevõtlustegevuses, hiiglaslike uudislahenduste ja investeeringute poole sajandi raames. Ettevõte on arenenud, alates 1962. aastast, väikesest koopearatiivist, kus töötas 32 põllumeest, arenedes Euroopa liidriks, üheks neljast kõige suuremast kartuli ümbeertöötlejast kogu maailmas.